Werkzaamheden

CV installaties

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een ruime ervaring. Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, vloerverwarming en natuurlijk ook de traditionele kachels. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn. Bij de aanschaf van een CV-installatie krijgt u een technisch advies over de juiste CV-ketel en het benodigde vermogen in uw situatie. U kunt een keuze maken uit diverse (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Gas & Water / Waterontharder

Wij verzorgen van ontwerp tot aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van allerlei gas- en waterinstallaties. Het is onze taak om er voor te zorgen dat de gas- en waterleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Om het water kalkvrij te houden, installeren wij ook waterontharders.

Duurzame installaties

warmtepomp op vloerverwarming

Zonnepanelen

Pv zonnepanelen

Dak- en zinkwerk

Voor zowel nieuwbouw als vervanging van dakbedekking bent u aan het juiste adres. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige dakmaterialen zodat u verzekerd bent van een dakbedekkings-constructie die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. Op lange termijn kunnen nieuwe daken of renovaties kostenbesparend zijn, omdat de isolatie die wij dan in veel gevallen kunnen aanbrengen een lagere gasrekening tot gevolg heeft. Wij adviseren u daarom graag over de materialen en soorten en de wijze van verwerking en onderhoud. Indien het mocht voorkomen dat u te maken krijgt met een lekkage dan staan wij altijd voor u klaar.

Sanitair

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten. Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken.